Sposób przygotowania

Pieczarki, pieczarki ścieramy na tarce. Do mięsa wbijamy jajko, dodajemy przyprawy i pieczarki. Mieszamy. Ziemniaki gotujemy w miundurkach. Obieramy. przekrawamy. Wydrążamy. Napełniamy farszem. Zapiekamy 45 min. w 180 stopniach Po pół godziny posypujemy serem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe i pyszne;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Świetny pomysł! Nigdy nie spotkałam się jeszcze z takim sposobem przyrządzania ziemniaków :O :) Genialne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !