Sposób przygotowania

Kalafior ugotować i podzielić na różyczki. Cebulę i szczypiorek drobno posiekać. Por pokroić w krążki, posolić i odcisnąć nadmiar soku. Ugotowaną marchew pokroić w kostkę. Kukurydzę pokroić w plasterki. Wszystkie składniki wymieszać, dodać odcedzony groszek, majonez, jogurt, keczup i doprawić. Przełożyć na półmisek i ozdobić posiekanymi marchewkami, szczypiorkiem i kolbami kukurydzy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią bym to wszamał
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    odważne posunięcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !