Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka w szynce

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka smażona 30 dag
szynka w plastrach 20 dag
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka w szynce

Na plastrze szynki układamy wątróbkę i zawijamy.Smażymy z obu stron.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 31.08.2011 15:02
apetyczne
anoosia 22.07.2011 08:27
zgadzam się z poprzedniczką, ciekawy pomysł!
aniolek2 11.10.2010 13:34
Bardzo ciekawy przepis :)wypróbuję:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak