Sposób przygotowania

Margarynę posiekać z mąką. Drożdże i jajko rozmieszać ze śmietaną po czym dodać do mąki. Po wyrobieniu odstawić na około 45 minut (lub więcej) do wyrośnięcia, przykrywając ciasto ścierką. Piec około pół godziny w 180 stopniach.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pycha takie bułeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !