Sposób przygotowania

Rybę sprawić, pokroić na kawałki, posolić i oprószyć pieprzem. Jabłka obrać, część podzielić na cząsteczki a część pokroić w kostkę. Cebulę drobno pokroić w kosteczkę i usmażyć. Wymieszać z kosteczkami jabłek i dać miód. Przygotowanym farszem nadziać rybę. Kawałki ryby ułożyć w naczyniu żaroodpornym, obłożyć jabłkami skropionymi miodem i polać rozpuszczonym masłem. do piekarnika wstawić na około 25minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    super wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    apetyczny przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    pyszny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !