Sposób przygotowania

Butelkę dokładnie umyć. Włożyć do niej liście laurowe, dwie gałązki rozmarynu i czosnek. Wlać oliwę i zamknąć hermetycznie, wykorzystać można najwcześniej po dwóch dniach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    a do czego wykorzystac?
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    ja zrobiłam do sałatek bądź smażenia
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !