Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz pieczony z cytryną

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 1 kg
cytryna 1 szt
masło 5 dkg
sałata 15 dkg
olej 0.5 ml
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz pieczony z cytryną

Rybę umyć nie obierać, posolić. Obłożyć plasterkami cytryny i polać olejem. wstawić do gorącego piekarnika na 20 minut. polać roztopionym masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 19.05.2013 17:26
fajny pomysł na rybkę
kubalo 26.03.2013 08:09
lubię taką rybkę
Justyna87 03.12.2012 18:58
dobry przepis
Ewelina38 28.06.2012 22:11
uwielbiam taką rybkę
Angelika6 26.04.2012 23:21
Super :)
Juleczka20 11.10.2011 12:56
super
KasiaK90 08.10.2011 10:23
lubię rybki
tomek18 28.06.2011 10:19
super
KasiaK90 05.03.2011 13:07
super
KasiaK90 05.03.2011 13:07
super
kamil10
kamil10 13.02.2011 13:09
Moim zdaniem obróbka cieplna jest zbyt krótka i ryba bedzie surowa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak