Sposób przygotowania

Rybę sprawić, pokroić w dzwonka i posolić. Z warzyw ugotować wywar, odcedzić, włożyć do niego rybę tak, aby była całkowicie przykryta. Gotować na wolnym ogniu ok.30 min. W międzyczasie w płaskim garnku usmażyć pokrojoną cebulę, aż się zeszkli, następnie dodać pokrojoną słodką paprykę i dusić na wolnym ogniu ok.30 min. Doprawić papryką w proszku i solą. połączyć to z wywarem i rybą, dodać pokrojoną w kostkę ostrą papryczkę i przecier. Całość zagotować.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wydaje się smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    napewno super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    O, to by mi smakowało :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię rybną zupę...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    nigdy jeszcze takiej nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !