Sposób przygotowania

Marchewkę obieramy i ścieramy na małych oczkach. Mieszamy dokładnie razem z pozostałymi składnikami ciasta (poza czekoladą). Gdy ciasto uzyska jednolitą konsystencje przelewamy je do formy (około 20x40cm) wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy 40 minut w temperaturze 180st.

Przestudzone ciasto posypujemy startą gorzką czekoladą.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Koniecznie muszę wypróbować przepis!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nie robiłam, ale ciekawa jestem jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    fajniste lubie marchewkowe ciasta.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno pyszne;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    NAJS
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    aż mi ślinka poleciała:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego......
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    moje dzieci bardzo je lubią ,
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Ciasta marchewkowe są przepyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !