Sposób przygotowania

Cukinię pokroić na plastry, grubości 1 cm. Posmarować roztartym z solą czosnkiem, oprószyć pieprzem. Jajka wybić na talerz, dodać odrobinę soli, roztrzepać widelcem. Cukinię oprószyć mąką, zanurzać w jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu. Po upieczeniu osączyć na papierowym ręczniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super pomysł !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię taka cukinię :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    a sezon na cukinie w pełni
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam taką cukinię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    MUSI BYĆ SMACZNA.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !