Składniki:
mięso wieprzowe bez kości | 1 kg |
kapusta włoska | 1 szt |
cebula | 2 szt |
smalec | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
śmietanka | 1/2 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
mięso wieprzowe bez kości | 1 kg |
kapusta włoska | 1 szt |
cebula | 2 szt |
smalec | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
śmietanka | 1/2 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: