Sposób przygotowania

Na dnie blaszki ułożyć biszkopty.
Mleko zmiksować z kremem do tortów, dodać miękkie masło i dalej miksować od uzyskania jednolitej masy. Gdy masa jest już gotowa dodać rodzynki i przemieszać delikatnie łyżką. Odstawić na 15 min do lodówki.
Na ułożone biszkopty położyć masę kremową.
Przygotować galaretkę i polać nią masę kremową.
Odstawić do stężenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    moj ulubiony ;)
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    mniam mniam kto by nie zjadł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zachęca do spróbowania
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    wygląda smakowicie
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    takie serniczki to ja zawsze bardzo chętnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !