Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola szparagowa w śmietanie

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa 500 g
cebula 2 małe
śmietana 12% 200 g
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa w śmietanie

Fasolkę myjemy odcinamy końcówki. Kroimy w kawałki 3 cm gotujemy w osolonej wodzie. Cebulę obieramy o kroimy w kostkę. Fasolę mieszamy z cebulą i zalewamy śmietaną. Doprawiamy odstawiamy na 15 min do lodówki. Podawać do obiadu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

accee 12.02.2011 23:08
Extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak