Sposób przygotowania

Jabłka obrać,zetrzeć i podgotować z cynamonem,cukrem waniliowym i połową kisielu.Składniki ciasta tak połączyć by powstały paproszki (kruszonka).Połowę z nich wysypać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia,na to kładziemy jabłka i posypujemy resztą ciasta .Piec 45 minut.Po wyjęciu posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    łatwa do zrobienia i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szarlotka zawsze...
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    fajna nazwa - PAPROSZKOWA - ale szarlotka zawsze rządzi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pycha, pycha i jeszcze raz pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pycha, pycha, pycha...
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !