Sposób przygotowania

Kawę rozpuścić w 1/2 szklance wrzątku, dodać cukier waniliowy, ostudzić. Zimnym płynem nasączyć biszkopty. Żółtka zmiksować z cukrem, dodawać po łyżce twarożku, nie przerywając miksowania. Wymieszać z sokiem i skórką z cytryny. W dużej salaterce położyć połowę kremu, na to nasączone biszkopty, przykryć resztą kremu. Schłodzoną kremówkę ubić, rozsmarować po wierchu, oprószyć przez sitko kakaem. chłodzić w lodówce minimum 2 godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !