Sposób przygotowania

sparzone wrzatkiem cytryny obrac ze skorki, scinajac najpierw w spiralke mozliwie najcieniej skorke zolta, nastepnie dokladnie obierajac z bialej lupiny pokrajac w plastry, wyszorowane pomarancze pokrajac w plastry wraz ze skorka, plastry cytryn i pomaranczy ulozyc w duzym sloju, przysypujac cukrem i pozostawic do nastepnego dnia, wlac wino, przykryc, znow zostawic na kilka godzin, nalewac do wysokich szklaneczek z kostka lodu i spirala skorki z cytryny, dopelnic woda

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    chyba bardzo orzezwiający :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !