Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rożki serowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 25 dkg
ser biały 25 dkg
mąka tortowa 25 dkg
sól do smaku
proszek do pieczenia 0.15 dkg
dżem 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Rożki serowe

Margarynę,mąkę i ser posiekać nożem, zagnieść ciasto i ostudzić w lodówce. Następnie rozwałkować, pokroić na prostokąty lub kwadraty, na każdym położyć trochę dżemu. Uformować rożki i upiec je na złoty kolor. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 17.02.2013 10:54
robię takie,pychota
Papryczka 06.12.2011 11:43
super
Juleczka20 06.08.2011 09:47
pyszne
accee 12.02.2011 23:10
Dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak