Sposób przygotowania

dzin, wermut i sok polaczyc, pozostawic na 24 godz., nalewac do szklanek, dodac plasterek cytryny i kostki lodu

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam jest pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    rewelacyjny koktajll
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !