Sposób przygotowania

Zoltka ucieramy z cukrem. W rondelku roztapiamy czekolade z maslem. Mieszamy obie masy, miksujac. Takim kremem smarujemy okragly biszkopt w formie okraglej, kladziemy nastepny biszkopt i znowu krem. Wyciagamy z formy nasze ciasto i polewamy polewa czekoaldowa. Od dolu dekorujemy orzeszkami, poki polewa jest miekka. Wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    śliczny ten torcik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Pycha torcik.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczny jest, polecam :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    wspaniale wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !