Sposób przygotowania

oddzielic bialak od zoltek, bialka ubic na sztywna piane, dodajac cukier, do uzyskanej piany wlac zoltka, ubijac na puszysta mase, nastepnie wsypac make i proszek do pieczenia, na koncu dodac roztopiony przestudzony tluszcz, tak przygotowane ciasto przelac do formy , piec 45 min w 190 st.

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    http://www.zycie.pl/kuchnia.php?action=desery&nr=67
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    babki są super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    babki zawsze dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    super babeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !