Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy i płuczemy , ananasy i brzoskwinie w kawałki, jogurt łączymy z wiórkami i mleczkiem , łyżeczką syropu z ananasów, ten sos możemy zrobić na słodko albo posolić i dodać szczyptę pieprzu, tylko zależy od nas samych. Te składniki łączymy w dużej miseczce i polać sosem , potem całość wymieszać i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawy sposób na sałatkę z kapustą pekińską:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawa sałatka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !