Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z owocami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska
rodzynki 4 łyżki
brzoskwinie 1
mleko kokosowe 1 łyżeczka
wiórki kokosowe 1 łyżka
jogurt naturalny
Kukurydza z Puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z owocami

Kapustę szatkujemy i płuczemy , ananasy i brzoskwinie w kawałki, jogurt łączymy z wiórkami i mleczkiem , łyżeczką syropu z ananasów, ten sos możemy zrobić na słodko albo posolić i dodać szczyptę pieprzu, tylko zależy od nas samych. Te składniki łączymy w dużej miseczce i polać sosem , potem całość wymieszać i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakoszek 10.05.2012 19:14
bardzo ciekawa sałatka:)
bami 12.02.2011 19:26
Ciekawy sposób na sałatkę z kapustą pekińską:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak