Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w orzechowej skorupce według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z pangi 4 sztuki
musztarda 2 łyżki
majonez 2 łyżki
orzechy nerkowca 1/2 szklanki posiekanych
oliwa do smażenia
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w orzechowej skorupce według Agi

Rybę myjemy i osuszamy.Musztardę mieszamy dokładnie z majonezem,pieprzem i przyprawą do ryb.Powstałą mieszanką smarujemy dokladnie rybę.Nastepnie obtaczamy je w orzechach.Porcje ryby ukladamy na wysmarowanej tłuszczem blaszce do zapiekania i skrapiamy oliwą.Pieczemy przez 15 minut w temperaturze 200 stopni C.Podajemy z ryżem lub białym pieczywem.Pycha.Polecam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 13.04.2012 13:21
spróbuję
kulek 11.07.2011 12:43
dobre
ronald88 08.05.2011 11:21
pycha
joanna77 20.03.2011 12:57
wypróbuję
Edyta38 14.03.2011 20:59
ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak