Sposób przygotowania

Do miseczki dać kiszoną kapustę, startą marchewkę, pokrojoną drobno cebulę, sól i pieprz do smaku, wymieszać.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    uwielbiam kiszoną kapustę!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię ją od jesieni do wiosny, bo mam swojską kapustę kiszoną i polecam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    ja daję jeszcze odrobinę oliwy- sałatka pyszna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    nie ma jak kapustka
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    ja bym jeszcze dodała szczypiorek
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    no i czerwona cebulka też by pasowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !