Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybka pieczona w folii

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 4 szt
sól do smaku
sok z cytryny 1 łyżka
masło 4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: rybka pieczona w folii

Filety rozmrozić, opłukać, każdy ułożyć na osobnej folii aluminiowej, posypać solą pieprzem, i przyparą do ryb, skropić cytrynom, na każdy filet dać łyżeczkę masła, zawinąć szczelnię folię, dać do piekarnika i piec ok 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 11.03.2011 08:55
ja też
gusia1000 20.02.2011 00:11
Lubię taką rybę, a Wy ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak