Sposób przygotowania

Żółtka jajek utrzeć z cukrem na jednolitą masę i powoli dokładać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, olej i wino, a na koniec kilka kropel aromatu waniliowego. Z białek ubić pianę na sztywno i delikatnie wymieszać. Piec w formie keksowej wysmarowanej tłuszczem. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    uwielbiam desery
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !