Sposób przygotowania

Filet umyć, pokroić, obsypać przyprawami i piec w piekarniku, kapustę pokroić , lekko nasolić, odstawić na 15 minut, potem wydusić, dodać odsączoną kukurydzę pokrojoną drobno cebulę, startą marchewkę, zrobi ć sos sałatkowy wg przepisu i wlać do jarzyn , wymieszać. Na talerzu ułożyć upieczony filet, pokrojony w plasterki pomidor z cebulką i polane sosem sałatkowym i surówkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre, kolorowe danie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super podany
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    przepyszny filecik:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !