Sposób przygotowania

Filety rozmrozić, pokroić na małe kawałki, obsypać wegetą, obtoczyć w mące, potem w roztrzepanym jajku i ponownie w mące, smażyć na oleju z obu stron na złotoe, wyłożyć rybę na półmisek . Na dużej patelni dać olej, i pokrojoną w paski cebulę , zeszklić ja, dodać przecier pomidorowy, liście laurowe i ziele angielskie, przyprawić do smaku przyprawami, wyłożyć gorącą cebulę na ryby. Podawać na ciepło bądź zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    To danie jest w sam raz dla mnie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    dla mnie też
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalka1

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    pychota. Do ulubionych :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !