Sposób przygotowania

Filet rybny rozmrozić, miód wymieszać z sokiem z cytryny, natrzeć flety, odstawić na pół godziny, przyprawić , potem obtoczyć w mące, smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ooo, ja ryby w miodzie jeszcze nie jadłam. Faktycznie jest smaczna i ta słodkość tu nie przeszkadza?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    ryby z miodem nie łączyłam jeszcze w taki sposób, może być ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    wygląda bardzo apetycznie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    przepyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Rybka na słodko - ciekawe zestawienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !