Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś indyka pieczona w ziołach

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
majeranek 2 łyżeczki
bazylia 2 łyżeczki
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś indyka pieczona w ziołach

Mięso przekroić, aby powstał płat. Natrzeć oliwą, solą, pieprzem oraz ziołami. Filet zwinąć w rulon, obwiązać sznurkiem. Piec ponad godzinę w 200 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 10.05.2011 22:40
pyszne
owca441 10.05.2011 22:40
pyszne
aginaa 13.02.2011 12:02
mniam
Iwona51
Iwona51 13.02.2011 11:23
Do tego dobre winko
teresa18 12.02.2011 15:17
musi być aromatyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak