Sposób przygotowania

kotlety rozbijamy i nacieramy pieprzem i kucharkiem. Szynke kroimy w drobne i krótkie paseczki które układamy na każdym z kotletów. Ser ucieramy i posypujemy nim ułożoną szynke - dociskamy ręka. Czosnek przeciskamy i mieszamy go ze szczyptą soli i szczyptą przyprawy do wieprzowiny układamy na serze i ponownie dociskamy. Posypujemy wszystko mąka a następnie w sposób tradycyjny panierujemy kotlety w jajku i bułce - smazymy na złoty kolor

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    super kotleciki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Rzeczywiście bogate;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego...
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny obiadek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    mniam mniam;)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    brzmi pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !