Sposób przygotowania

Margaryne (100 gram)utrzec.Dodac jaja i 300 gram cukru i cukier wanilinowy.Polaczyc ze soba. Dodawac na przemian make i mleko i proszek do pieczenia.Wymieszac na jednolita mase.Rozlozyc na blasze i piec w 180 stopniach przez 30 minut. Polewa: Stopic 250gram margaryny, dodac cukier puder, pol szklanki mleka i kakao. Ciasto gdy ostygnie pokroic na kwadraciki i maczac w polewie i obtoczyc we wiorkach

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    to cos dla mnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ładniutkie;)
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Dla łasucha wielka gratka, Ani mała czarna kratka, czekoladą umamlana i kokosem posypana.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale smacznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !