Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę i lekko podsmażyć na oliwie, dodać zielonki dusić aż woda odparuje, wsypać drobno pokrojona cebulę i smażyć. Jajka wymieszać z mlekiem i wlać do smażonki, trzymać na małym ogniu aż sie lekko zetnie. Doprawić sola i pieprzem. Podawać z pieczywem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    moze byc pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    jest pycha, dzisiaj była kłótnia w domu, która lepsza z kurkami, czy z zielonkami, stwierdzam, że jednak ta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    z zielonkami nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !