Sposób przygotowania

Gruszki obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić w plastry. Margaryne utrzeć z cukrem, żółtkami i cukrem waniliwoym. Dodać mąkę, proszek do pieczenia i ubite na piane białka. Wymieszać i przełożyć do posmarowanej margaryną formy. Na wierzchu ułożyć owoce. Piec ok 1 godz w 190 stopniach. Ciepły placek można posypać cukrem waniliowym i szczyptą cynamonu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    z gruszkami nie robiłam;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super, np. na niedzielę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały szkoda że mi si gruszki skończyły
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ale pychotka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !