Sposób przygotowania

Obierz banany, skrop sokiem z cytryny. Na patelni rozpuść cukier jak najmniej mieszając aby się nie skrystalizował. Gdy zacznie brązowieć, dodaj masło i wymieszaj. na karmelu smaż banany z każdej strony po kilka minut. Banany można polać gorącym sosem czekoladowym. Podawać gorące.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pomyslę nad tym bo lubie banany
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    muszą być pyszne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    myślę że dobrze smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !