Sposób przygotowania

Piersi kurczaka kroimy w poprzek. Lekko rozbijamy dłonią, uważając aby nigdzie jej nie przerwać. Posypujemy solą i papryką (papryką tylko z jednej strony). Odstawiamy na bok. Pieczarki kroimy w kosteczkę i prażymy na suchej patelni. Gdy zaczną puszczać soki zdejmujemy z ognia. Ser kroimy w plastry. Na pierś, od strony posypanej papryką kładziemy ser, na to pieczarki i całość zawijamy formując roladki. W razie potrzeby można spiąć wykałaczkami. Następnie obtaczamy w mące, jajku wymieszanym z pieprzem, bułce tartej i smażymy na rumiano. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    apetycznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale narobiłeś mi smaka
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    jak pięknie wyszły
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bardzo fajne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    świetnie się prezentują
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Robię bardzo często podobne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    bardzo smaczne
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    klasyka gatunku ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !