Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym, dodawać po jednym żółtku, potem zmielony ser, pod koniec ucierania dodać budyń śmietankowy, ubitą pianę z białek, lekko wymieszać. Połowę masy serowej wyłożyć na blaszkę, na ser ułożyć szczelnie pierniki, przykryć drugą połowa masy serowej i upiec.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ciekawy przepis :)
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam serniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !