Sposób przygotowania

Piekarnik rozgrzać do 250 0 C. Pieczarki oczyścić. Nóżki grzybów odkroić i posiekać.
Czosnek obrać, zmiażdżyć i poddusić razem z posiekanymi ogonkami na roztopionym maśle.
Doprawić solą i pieprzem. Następnie dodać tartą bułkę, wymieszać i wystudzić.
Do farszu dodać parmezan i natkę. Kapelusze pieczarek napełnić farszem.
Ułożyć na blasze i piec 10 – 15 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Brzmi smakowicie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    moja ulubiona przystawka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !