Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rucola z pestkami dyni i pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rukola 1 op
pestki słonecznika 3 łyżki
papryka żółta 1 szt
pomidory 2 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rucola z pestkami dyni i pomidorami

Na suchą patelnię wsypać słonecznik, prażyć kilka minut do zarumienienia się pestek. Rucolę umyć, wysuszyć i porwać na części, z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić na kwadraty, pomidory pokroić na duże kawałki, połączyć warzywa razem, dodać przyprawy i oliwę, posypać pestkami na wierzch.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 15.02.2013 19:36
lubię takie mixy :D
goofy9 19.12.2011 21:39
wygląda pysznie, samo zdrowie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak