Sposób przygotowania

1. Starannie utrzeć kakao, brązowy cukier, cynamon i gałkę muszkatołową w dużym kubku. Dodać wrzątek i wymieszać, żeby masa była gładka.
2. Podgrzewać mleko w rondelku na małym ogniu przez 3 min., wlać gorące mleko do masy kakaowej i starannie wymieszać. Dodać esencję waniliową i migdałową, ponownie wymieszać i podawać.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajny przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super to kakao
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    zupełnie coś innego,super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !