Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę i z posiekaną cebulą zrumienić na smalcu.
Zalać rosołem, posolić, dodać kilka ziaren pieprzu.
Dodać pokrojoną w paseczki paprykę.
Gdy mięso będzie miękkie, przyprawić mielona papryką i czosnkiem.
Na średniej patelni rozgrzać olej i usmażyć 4 dość grube placki ziemniaczane, rumieniąc je z obu stron.
Nakroić każdy, tworząc kieszeń.
Włożyć do niej porcje mięsa z sosem i podawać na gorąco

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    uwielbiam
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    jedno z moich ulubionych dań ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Bardzo apetycznie wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    Pamiętam jak pierwszy raz jadłam takie u cioci :-) Teraz robię sama, na prawdę bardzo dobre!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    super się prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    świetnie sie prezentuje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !