Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera twarogowego i zieleniny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 20 dag
masło 10 dag
szczypiorek posiekany 2 łyżki
zarodki pszenne 1 łyżka
mleko kilka łyżek
sól
pieprz
rzeżucha 1 (posiekana)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera twarogowego i zieleniny

Ser przetrzeć przez sito lub przepuścić przez maszynkę. Masło utrzeć z serem na gładką masę, wymieszać z pozostałymi składnikami, doprawić do smaku solą i pieprzem. Jeśli masa jest zbyt sucha dodać kilka łyżek mleka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak