Sposób przygotowania

Fasolę umyć, zalać wrzącą woda i zostawić na 3 godz. Następnie,dodać kostkę i gotować na słabym ogniu do miękkości. Kiełbasę pokroić w półplasterki i usmażyć, dodać do fasolki, doprawić, dodać rozrobiony przecier. Mąkę rozrobić z wodą i zagęścić fasolkę. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Pyszna jest taka fasolka w sosie pomidorowym
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    boska jest !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !