Sposób przygotowania

Filety z kurczaka rozbić i położyć na wysmarowanej olejem,posypanej kucharkiem blasze , na filety rozłożyć uduszone pieczarki na maśle z cebulą , przyprawione solą i pieprzem , można dodać ziół prowansalskich. Na pieczarki rozłożyć znowu rozbite filety , na filety rozłożyć starty ser żółty i posmarować majonezem . Piec w piekarniku ok 5 min. Po upieczeniu kroić w kostkę i podawać z surówkami i z frytkami lub pączkami ziemniaczanymi .

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kubalo

    lubię takie bardzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !