Sposób przygotowania

Ubić białka na sztywno z cukrem. Kokos wymieszać z makiem i proszkiem do pieczenia, połączyć z białkami. Wyłożyć ciasto na blachę. Upiec.
Masa: utrzeć margarynę z cukrem i żółtkami, następnie łączyć z ugotowanym i ostudzonym budyniem. Gotową masę wyłożyć na placek, biszkopty namoczyć w wódce i układać na placek. Można polać polewą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności, to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !