Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z kapustą i grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 2 szklanki
woda 2/3 szklanki
sól
kapusta kiszona 25 dkg
grzyby 25 dkg
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i grzybami

Z mąki i letniej wody wyrobić ciasto, rozwałkować, wyciąć kółka. Grzyby udusić, kapustę ugotowac w osobnym naczyniu, pokroić i kapustę i grzyby. Razem wymieszać, mocno doprawić pieprzem i trochę solą. taki farsz nakładać do pierogów, zlepić, ugotowac w osolonym wrzątku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 29.07.2011 10:21
pycha
Seba 29.07.2011 10:20
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak