Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dać na stolnice i wyrobić ciasto. Podzielić na dwie części. Jedną dać na brytfankę posmarowaną tłuszczem. Jabłka zetrzeć i wymieszać z cynamonem i cukrem waniliowym. Nałożyć je na ciasto i przykryć drugim ciastem. Nakłuć widelcem i upiec. Jak przestygnie posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha,pycha,pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    super super super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wygląda bardzo zachęcająco :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smacznie wygląda
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Wspaniałe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    mniama
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne do kawki
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !