Sposób przygotowania

Szparagi obrać i gotować ok. 20 min. w lekko osolonej wodzie z kilkoma kroplami soku z cytryny. Cebule pokroić w kostke i podsmażyć. Ugotowane szparagi włożyć do naczynia żaroodpornego, następnie położyć smażoną cebulą. Zapiekać ok. 10 min. Posypać startym żółtym serem i zapiekać jeszcze ok. 2-3 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nie lubię szparagów
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajne danie;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    swietne,uwielbiam szparagi
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    takie łatwe a takie smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno będzie smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha jedzonko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !