Sposób przygotowania

Szparagi obrać, a potem gotować ok. 5 min. w osolonej wodzie z dodatkiem kilku kropel soku z cytryny. Następnie smażyć na oliwie z oliwek do miękkości. Pod koniec smażenia dodać sól, pieprz i drobno posiekany czosnek.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    dla mnie bomba:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mmm ... miło było poczytać w oczekiwaniu na sezon :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny, prosty przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    moye bzc dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    może być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    na pewne wyśmienite;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    extra
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !