Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w cieście francuskim

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 12 szt
ciasto francuskie 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w cieście francuskim

Ciasto francuskie wyjąć z opakowania, pokroić w paski. Parówkę, obrać z osłonek, owinąć pakami ciasta, ułożyć na blaszce. Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 200 stopni na złoty kolor. Po upieczeniu, polać ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 25.03.2013 20:27
Pyszne, szybkie...
Seba 04.03.2012 11:31
super
Motorek 02.02.2012 09:35
smaczne
Iwona51
Iwona51 16.12.2011 09:51
extra
Kate131 04.07.2011 09:27
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak